fredag 5 april 2013

Peremetch

Middagen idag var något nytt, och otroligt tidskrävande.
Gör deg. Låt degen vila i 2 timmar.
Dela och kavla ut degen. Låt vila 1 timme.
Sedan blanda till färsen och lägga på rundlarna, vika ihop till en "platt,plisserad" kant och vila i 30 minuter innan de kunde stekas.




Sedan skulle tillbehören göras.
Tomatsallad, buljong och yoghurt med vitlök.



Men resultatet....
Resultatet var väldigt gott.




----
Todays dinner was a new experience, and very timedemanding.
Make dough. Let it rest for 2 hours.
Cut and roll out. Let rest for 1 hour.
Make meatstuffing. Fill them up and let rest for 30 minutes before cooking them.
(pic)
Then the sides..
Tomatosallad, buillon and a garlictasting yoghurtsauce.

But the result..
The result was delicius.
(pic)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar