söndag 5 maj 2013

Gåvor som ger merMelody Maker
En Speldosa/Leksak i två varianter. Kostar 399 varav 205 går till Rädda Barnen. 


Miniväxthuset Grow
Kostar 295 och 174 går till Rädda Barnen.

Ljusslinga med 20 stycken ljus-bollar. Kostar 299 och 146 går till Rädda Barnen.

Kostar 299 och minst fyra träd planteras med köpet.

Reapris nu 150 och två träd planteras med köpet. Armbandet kostar 100 kronor och 60 går till Barncancerfonden. Fler modeller finns.

Kokboken Lustfyllda mellanmål kostar 150 kronor och hela summan går till Barncancerfonden, men märks för att gå till matprojekt med barnen på en avdelning.

Den vita tigern kostar 65 kronor och även där går hela summan till Barncancerfonden.

Till den som aldrig önskar sig något, eller som har allting, kan man köpa något bra till någon som verkligen behöver det och ge bort gåvobeviset. Exempel på detta är att plantera ett träd för 25 kronor, plantera en kaffebuske för 80 kronor, ge bort en get för 200 kronor eller låta en kvinna föda sitt barn på sjukhus i Kongo för 150 kronor. Gåvobevis för olika gåvor kan hittas på t.ex Glädjeshoppen ,NaturskyddsföreningenBarnfondenLäkarmissionen och SOS Barnbyar
Man kan virka en hjärtekatt eller en bläckfisk som skickas iväg. Kan man inte virka så kan man bidra till en hjärtekatt. Där kan man skriva ut bilden på den färdiga katten och klistra på ett fint kort som gåvobevis.

Nu när sommaren snart är här så kommer även studenter, stora fester, dop och födelser. Jag ville visa att det finns gåvor som ger mer. Som ger på flera sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar