torsdag 2 maj 2013

Vapiano

Igår åt jag middag på Vapiano tillsammans med Mormor och Morfar.
Vapiano är en italiensk restaurang som har mestadels pasta och pizza och som inte har några servitörer. När man kommer dit så får varje gäst ett kort, liknande bankkort, och man får sedan själv gå till baren och till köket och beställa vad man vill ha och ta med det till bordet. När man beställer så lägger man sitt kort så priset registreras på det och när man sedan är klar med måltiden och går till kassan så dras kortet och man betalar för allt man beställt.


Jag åt Pizza Vitello Tonnato med kalv, tonfiskkräm och ruccola och den var jättegod. Spännande att kombinera Vitello Tonnato med pizzabotten. God, tunn och krispig botten och mycket tomatsås och mozzarella.
Det enda negativa med middagen var att maten kallnade så snabbt. Tunna pizzor direkt på kalla tallrikar. Hade de värmt tallrikarna hade maten hållit värmen längre och varit ännu godare till sista biten.

---
Yesterday I ate at Vapiano with my grandma and grandpa.
Vapiano is an italian restaurant that serves mostly pasta and pizza and that has no waiters. when you come you get a card, like a bankcard, and then you walk to the bar and to the kitchen and order what you want. Everything you order is put on the card and when you are finished you wipe the card and pay for everything.
(pic)
I took a pizza with Vitello Tonnato with veil, tunasauce and ruccola and it was very good. New for me to combine Vitello Tonnato with a pizzacrust. Nice, thin and crispy crust and a lot of tomatosauce and mozzarella.
The only negitive thing I could find was that the food got cold fast. Thin pizzas on cold plates. If they had heated up the plates the food would have kept the warmth better and would have tasted better all to the last bite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar