fredag 5 september 2014

Nytt och nött

Påslakan till dubbeltäcke från Erikshjälpen. Ska sys om!
 

Kofta på halva reapriset. Älskar modellen, men fortfarande lite osäker kring tyget. 
Är det för mycket? 
Jag som är så varm av mig, men som avskyr att gå i bara linne, behöver ha något tunt över och tunn är den! Men väldigt färgglad. Vilket kanske passar bra ändå.
 


2 kommentarer:

  1. Åh Erikshjälpen brukar ha så mycket bra saker! Jag saknar verkligen en bra second hand butik i närheten. Finns en som drivs av Pingstkyrkan men den är väldigt dyr och dessutom inste sådär jättemycket roliga saker. Var in där en snabb sväng i söndags och letade knopp-pussel till dottern och kikade på påslakan till mig, hoppades på att hitta lite retropåslakan eller örngott, men ingenting alls intressant på någon front. Kanske får ta en second hand-sväng in till Stockholm istället :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Erikshjälpen i Lund ligger passande tvärs över gatan från mig :P
      Den ägs och drivs av Pingstkyrkan och har väl okej priser. Vissa saker är överprisade och andra är rena fynd. Jag hittar engelska virk/sticktidningar för 5 kronor styck, mycket bra. Ett nystan garn av akryl går för 20 kronor och det kan jag hitta billigare på andra ställen.
      I Dalby är det en stor loppis i slutet av September och jag skriver redan lista på vad jag ska titta på :P Vill du att jag ska leta efter något till dig?

      Radera